Caută
  • cnipmmrarad

MASTERS - BULETINUL INFORMATIV NR.1MASTERS dorește să promoveze ucenicia în întreprinderile mici și micro, dezvoltând și validând un set de instrumente practice și metodologice pentru a sprijini dezvoltarea profesională a tutorilor care operează în IMM-uri, formatori VET și consilieri de locuri de muncă, astfel încât să le permită implementarea eficientă și de calitate a programelor de ucenicie.

MASTERS este un proiect complex și ambițios, cu șase rezultate intelectuale concrete generate de șase parteneri din patru țări. Proiectul este programat pentru 24 de luni de implementare.DOMENIUL ACTIV AL ACTIVITĂȚILOR

Primul pas în proiect este o analiză aprofundată a schemelor WBL(învățare prin lucru) la nivel european, cu un accent special pe programele de ucenicie și pe procedurile manageriale.


Partenerii nu se ocupă doar de cercetarea, ei se și informează de la persoane cheie implicate în programele de ucenicie - educatori în ÎFP, consilieri de locuri de muncă și tutori din cadrul companiilor. Constatarea cercetării va scoate la iveală nevoile și profilurile care urmează să fie create care guvernează etapele următoare ale proiectului, adică dezvoltarea conținutului de instruire.Parteneriatul

Coordinatorul proiectului

Consiliul Național al Intreprinzătorilor Mici și Mijlocii – Filiala Arad, Romania (CNIPMMR ARAD).

Ceilalți Parteneri


ERIFO Job and Vocational Education and Training Centre – Roma, Italia (ERIFO).


FYG Consultores – Valencia, Spania (FyG).


Centre For Education And Entrepreneurship Support – Rzeszow, Polonia (CWEP).


Istituto Istruzione Superiore "I.I.S. Donato Bramante" – Roma, Italia (I.I.S.).


Rzeszow Regional Development Agency in Poland – Rzeszow, Polonia (RRDA).


Prima întâlnire

Prima șansă a partenerilor de a se întâlni a fost la Rzeszow (Polonia) 21.11.2019 - 22.11.2019, unde a fost găzduită de CWEP. Următoarea întâlnire va fi în Valencia (Spania) 02.07.2020 – 03.07.2020.
Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicație reflectă numai părerile autorului, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru nicio utilizare care poate fi făcută din informațiile conținute de aceasta.

1 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate

©2019 by CNIPMMR Arad.By A.S