Caută
  • cnipmmrarad

Mastermind - Dezvolta liderul din tine

Completează și trimite formularul de mai jos și hai să lucrăm împreună în direcția reușitelor tale!

https://docs.google.com/forms/d/1OPY7YW5H8siY1VXDsc9eP0QfRdcq0yLS27wM_aTh8Og/viewform?edit_requested=true

Master Mindul Dezvolta Liderul din tine, este un grup de studiu aplicat bazat pe cartea cu acelasi titlu, scrisă de John Maxwell si studiată de liderii de companii și organizații din toata lumea.

Ce iti oferim?

Studiezi, în mod ghidat, alături de trainer certificat JMT și ceilalți membri ai grupului principiile care stau la baza atitudinii și comportamentului unui lider de succes.

Înțelegi care sunt metodele adecvate pe care sa le folosești și cum sa le aplici zi de zi în viața ta, pentru a obține rezultatele pe care le dorești.

Primești în format electronic și caietul de lucru, cu teme saptamanale si impartasesti cu ceilalți membri soluții identificate în timpul studiului.

Ce trebuie să faci?

Să îți acorzi timp pentru a studia și aplica principiile liderilor de succes!

Care este costul? Investești în tine 1:30h pe saptamana pentru urmatoarele 5 saptamani? Dacă DA, investiția în tine este de 500 Lei, dacă aplici până pe 15 februarie, te poți înscrie numai cu 250 LEI.

Cum ma inscriu?

Hai alături de noi într-un proces de transformare care sa te conducă la un alt nivel în activitatea ta.

Workshop interactiv - 5 sesiuni săptămânale a câte 1:30h, în care sa descoperi secretele și potențialul tău de lider. Grupul este de maxim 12 persoane. Cost pentru înscriere rapidă : 250 de lei (500 de lei după 15 februarie) 4 grupe: Luni pana Joi, de la orele 17:00 în perioada 2 martie - 2 aprilie 2020.

1 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate

©2019 by CNIPMMR Arad.By A.S